Restaurant Bistro Tirol – Restaurant in Arad

Restaurant Bistro Tirol restaurante in Arad
Restaurant Bistro Tirol Arad

Fie ca esti din Arad , fie ca esti doar in trecere prin Arad intr-un  moment din zi, te gandesti  unde poti gasi restaurante in Arad, sa servesti masa; nici cea  mai mica problema , totul este aranjat, intri pe un telefon cu acces la internet sa cauti  un restaurant in Arad pe un motor de cautare sau intri direct pe www.restaurantearad.ro .
Pe RestauranteArad.ro gasesti mai multe restaurante in Arad, cu amplasarea lor pe harta.
Desigur ca depinde unde, si in ce parte a orasului te gasesti .
Daca vii dinspre Oradea, sa stii ca sunt o multime de restaurante in Arad, dar cel mai apopiat restaurant in Arad, il gasesti  chiar dupa intrarea in Arad,  cam la 200 m de mers pe partea stanga, unde  vei intalni un restaurant din Arad, modern si elegant care arata ca in imaginea de la acest articol.
Este vorba de   Restaurant Bistro Tirol din Arad, cu un design rustic, dar totodata modern si unic.
Mancarea este foarte gustoasă, gătită cu multă atentie si pricepere, din carne proaspata, din ferma proprie si multe alte preparate din bucataria Romaneasca si  internationala.
Restaurantul mai dispune de o sala de conferinta dotata cu video proiector cu o capacitate de 60 locuri, si tot aici se pot organiza diferite evenimente: nunti , botezuri , pomeni , majorate sau intalniri de afaceri . Fiecare masa are un design propriu de exceptie, amenajata in stil Rustic. Daca ajungeti intre orele 9:00  si 18:00 si daca doriti, puteti servi meniul zilei la doar 16 lei sau il puteti comanda  si va fi livrat unde doriti prin catering.
Tot la Restaurant Bistro Tirol  din Arad,  se pot comanda o paleta larga de platouri pentru  petrecerile private,  fi platouri reci , fie platouri calde.
Personalul de la Restaurantul Bistro Tirol din Arad,  va asteapta cu drag, pentru a va satisface cele mai rafinate gusturi.
Meniul se poate servi intre orele 9:00 la 18:00. Cand mai veniti in orasul nostru si cautati un restaurant in Arad, veniti la restaurantul Bistro Tirol; va asteptam cu drag sa ne treceti pragul si totodata aveti garantia unei serviri de inalta clasa. Va asiguram ca la a restaurantul Bistro Tirol din Arad, aici veti gasi cele ma bune conditii  incepand de la curatenie la servire ireprosabila