Restaurant Maxim – restaurant in Arad

restaurant maxim - restaurant in arad
restaurant Maxim Arad

Daca sunteti in trecere prin Arad si doriti sa serviti masa intr-un loc select si placut, ar fi recomandat sa cautati un restaurant in Arad.
Va asigur ca sunt o multime de restaurante in Arad, alaturi de o multime de cafenele si  puburi .
Daca cautati un restaurant in Arad, intrati pe www.RestauranteArad.ro si veti  gasi exact ce cautati. Eu personal cred ca  una dintre cele mai bune alegeri ar putea fi Restaurant Maxim Arad.
Restaurant Maxim din Arad , este situat in cadrul hotelului Maxim.
Restaurant Maxim va asteapta  pentru a va satisface cele mai pretentioase gusturi, atat ca si amenajare si ambianta cat si ca si oferta culinara .
Restaurantul Maxim este situat la parterul Hotelului Maxim pe strada Calea RADNEI, NR. 122 la  aproximativ 15 minute de mers pe jos  de la Gara Centrala   sau la 5  minute cu masina de la aceeasi Gara. La intrarea in hotel  veti gasi receptia hotelului intr-un hol mare si daca continuati deplasarea, direct in fata veti gasi restaurantul.
Restaurantul Maxim este aproape de malul Muresului,  unde avem pista de biciclete si  trotuare pentru plimbari pe jos si unde puteti admira parcul copiilor.
Parcul Europa  care este de-o frumusete rara , copacii de pe Malul Muresului improspateza aerul si-l  oxigeneaza si toate la un loc fac din plimbarea pe mal  ceva de dorit seara de seara .Tot pe Malul Muresului veti intalni si un teren de volei, un restaurant cu terasa si minunatul parc al copiilor din Arad foarte frumos amenajat pentru incantarea ochilor si siguranta copiilor nostri. Peste raul Mures este un pod care face legatura intre centru si Aradul Nou sau Micalaca. In drum spre Aradul Nou urmeaza cartierul Subcetate si  tot aici gasiti si Restaurantul Subcetate  care organizeaza evenimente cum ar fi nunti , botezuri, majorate onomastici etc..
Aranjarea sali la Restaurantul Maxim se face la alegerea dumneavoastra si va asiguram ca nu veti fi dezamagiti. Va asiguram ca la acest restaurant, poate fi o incantare petrecerea dumneavoastra. Restaurantul  va asteapta cu drag pentru a va satisface cele mai selecte gusturi. In Arad mai gasiti si  terenuri de fotbal unde va puteti juca in voie fotbal pentru o sanatate  de fier. Va recomand mai multa miscare si antrenamente perseverente daca vreti o sanatate de fier. Cand mai veniti in Arad, nu ocoliti Restaurantul Maxim, care va asteapta sa va fie de folos.