Restaurantul Hotelului Best Western Central Arad – platouri cu aperitive pentru evenimente

Platou cu aperitive pentru evenimente
Platou cu aperitive

In ultimii ani, mai ales dupa revolutie, multa lume prefera sa comande prin catering platouri cu aperitive pentru evenimente fie ca se organizeaza acasa fie ca se organizeaza la sali de evenimente inchiriate. Dupa revolutie s-au deschis numeroase restaurante in Arad care se ocupa cu oferirea de platouri cu aperitive pentru evenimente, asa ca nu mai este o problema comandarea lor si aducerea acasa prin catering de firmele specifice.
Restaurantul Hotelului Best Western Central Arad este unul dintre restaurantele din Arad, care se ocupa cu realizarea si ducerea la destinatie de platouri cu aperitive pentru evenimente din Arad si judet sau pentru cele organizate chiar in salonul hotelului.
Sala restaurantului este spatioasa, cu mese elegante si scaune elegante. Mesele sunt organizate pe doua randuri , un rand pe gresie iar celalalt rand pe un covor elegant. Mesele sunt mese cu patru scaune care se pot organiza si ca mese alipite cu mai multe scaune, Salonul interior al restaurantului are 3 coloane elegante care dau impresia unor coloane de marmura.

Platou cu aperitive pentru evenimente
Platou cu aperitive

Decorul clasic, elegant al restaurantului Hotelului Best Western Central Arad, oferă ambianța completa pentru evenimentele dumneavoastră, fie ca este vorba despre evenimente corporate sau teambuilding-uri , fie că este vorba despre unele evenimente private.
Restaurantul Hotelului Best Western Central Arad, este un restaurant specializat pe catering pentru evenimente si anume pe platouri cu aperitive pentru evenimente cu o savoare specifica tuturor preparatelor pregatite la acest restaurant.
Va steptam sa petreceti alaturi de noi sau sa comandati catering in locatia dvs. platourile cu aperitive pentru evenimente oferite de noi.
Asteptam cu interes comanda dumneavoastra !
Ne puteti contacta la Tel.0257/256636; 0257/256543 – Restaurantul Hotelului Best Western Central Arad